ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

نماینده مجلس: علت حادثه معدن طبس تا ۱۰ روز آینده علت مشخص می‌شود

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: باتوجه‌به حادثه معدن طبس، در حال بررسی علت و چرایی این حادثه هستیم و تا ده روز آینده علت مشخص شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۸ - ۰۸ مهر ۱۴۰۳ - 2024 September 29
کد خبر: ۲۵۸۷۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: باتوجه‌به حادثه معدن طبس، در حال بررسی علت و چرایی این حادثه هستیم و تا ده روز آینده علت مشخص شود.

رضا علیزاده با اشاره به حادثه معدن طبس افزود: معدن طبس، معدن کاملاً خصوصی است و در آن زغال‌سنگ استخراج می‌شود؛ و این کار در این معدن کاملاً به شکل سنتی برداشت می‌شود

وی با اشاره به اینکه که از بیش از ۲۰۰ معدن زغال سنگ در ایران فقط یک مورد دولتی است، بیان کرد: اندازه این معادن کوچک و متوسط است و معدن طبس جزو شش معدن بزرگ در کشور محسوب می‌شود؛ اما بر اساس استاندارد‌های جهانی جزو معادن کوچک حساب می‌شود.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه در معادن استخراج ذغال‌سنگ به‌مرور گاز متان ایجاد می‌شود، گفت: در این معادن از طریق تهویه و دیگر امکانات، این گاز به خارج از معدن منتقل می‌شود و بعضاً حفره‌های بزرگی در این لایه‌ها وجود دارد که تحت‌فشار گاز متان هستند و وقتی کنده‌کاری انجام می‌شود دچار انفجار می‌شوند، زیرا گاز متان با اکسیژن ترکیب شده است.

علیزاده در خصوص نظارت بر معادن هم افزود: ۴۵۶ ماده آیین‌نامه ایمنی معادن از سوی وزارت کار تصویب شده و موظف است اجرا و همچنین کنترل کند. متأسفانه این آئین‌نامه‌ها به‌درستی اجرا نمی‌شوند و نظارت کاملی در این باره وجود ندارد.

وی با اشاره به اختلاف بر سر مسئولیت نظارت بر معادن عنوان کرد: وزارت کار اعتقاد دارد نظام‌مهندسی معادن باید کار نظارت بر امنیت و ایمنی معدن‌ها را انجام دهد؛ اما نظام‌مهندسی می‌گوید، چون حاکمیتی نیست نمی‌تواند این کار را انجام دهد و وزارت کار باید انجام دهد. وزارت کار هم عنوان می‌کند مأمور برای بازرسی ارسال می‌کند و کار گزارش در این زمینه را انجام داده است. متأسفانه نظارت بر عملکرد معادن از منظر امنیت و ایمنی وجود ندارد و آئین‌نامه‌های مصوب وزارت کار به‌درستی اجرا نمی‌شود و باتوجه‌به حادثه معدن طبس، در حال بررسی علت و چرایی این حادثه هستیم تا طی ۱۰ روز آینده علت مشخص شود. / ایلنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر